Waxen

Brazilian, Boyzilian en Hollywood. Harsen en waxen voor dames en heren met meer dan 20 jaar ervaring.

Brazilian

Waxen

Je bent bekend dat je huidconditie invloed heeft op het eindresultaat van de behandeling en eventuele allergische reacties zijn mogelijk, bij een allergie dien je dit aan te geven voordat de behandeling wordt gestart.

Je privacy is gewaarborgd en ik zal alle tijd nemen om er zeker van te zijn dat je je comfortabel en op je gemak voelt en daardoor het allerbeste resultaat zult verkrijgen.

 

Van jou word verwacht dat je jou persoonlijke hygiëne in acht neemt en niet vlak voor de behandeling onder de zonnebank bent geweest en tijdens de behandeling zo nodig de huid mee spant.

 

Het beste om ingroeiende haren tegen te gaan bij een hars of wax behandeling is om 1 á 2 dagen voor de behandeling de huid te scrubben met een zachte peeling. Gebruik geen lotion of créme op de dag van de behandeling.

 

De aanbevolen lengte van de haren is tussen de 0,5 á 2 centimeter. Dit houdt in vanaf ongeveer 2 weken voor de afspraak niet meer te scheren. Te lange haren vooraf knippen.

Waarom waxen?

Waxing is een methode van ontharen dat zorgt voor een zachte en gladde huid en verminderd bij regelmatig gebruik ook nog eens de haargroei.

Tips na je wax behandeling:

I.v.m. infectie en irritatie gevaar geldt tot 48 uur na de behandeling, het liefst uit de felle zon blijven, neem geen zonnebank, neem geen heet bad, ga niet naar het zwembad, ga niet naar de sauna, niet actief sporten (transpireren) het is beter om een koele douche te nemen.

 

Ga je wel in de zon gebruik dan een goede zonbeschermer met een hoge beschermingsfactor. Vermijd te strakke kleding en kleding met kant net na het waxen om het ingroeien van de haren te voorkomen.

Heb je aanleg voor ingroeiende haren neem dan regelmatig een peeling waar de huid is geharst.

 

Waarschuwing!

Het word niet aangeraden om te waxen bij personen met diabetes of die last hebben van een afwijkende bloedcirculatie omdat zij meer kans hebben op infectie.

Gebruikers van een medicijn tegen acne zoals Retin-A, Renova, Differin of Isotretinoïne worden geadviseerd niet te waxen.

Advies is om waxen te laten als je korter dan 4 maanden zwanger bent behandeling kan wel het is een advies.

Wax niet bij psoriasis, beschadigde huid, puistjes of zonnebrand. Begin niet te jong met waxen ons advies vanaf 18 jaar.

 

Vraag ook naar onze waxkaart  5 x waxen, 4 betalen, 4 maanden geldig in de periode oktober tot en met maart.

Analyse en advies

Wij helpen jou de beste versie van jezelf te worden.

Op basis van een uitgebreide huid- en gezondheid analyse wordt een behandelplan opgesteld.

 

Bij Schoonheidssalon Marjolein ben je dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Heb je nog vragen over de behandeling of wil je graag een afspraak met ons inplannen voor een eerste adviesgesprek?

Brazilian Gouda

 

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen

we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.