PMU eyeliners

Vraag een gratis vrijblijvende intake afspraak aan eventueel met de eerste behandeling. 

Lees onder deze prijzen ook de meest gestelde vragen over permanent make-up!

PMU eyeliners

Meest gestelde vragen over permanent make-up eyeliners

Welke kleuren zijn er mogelijk voor de eyeliner?

Er zijn veel kleuren mogelijk. Van licht groen tot donker paars en van lichtbruin tot zwart. Je kunt bij het kiezen van een mooie kleur eventueel rekening houden met de kleur van je iris.

 

Hoe breed kan de eyeliner worden ingezet?

Als het bij je ogen past kan de eyeliner vrij breed ingezet worden. Bedenk wel dat een eyeliner vrij lang houdt. Wil je deze vorm over vijf jaar nog?

En wil je dit altijd, elke dag? Soms is het verstandiger de lijn mooi vol maar niet al te breed aan te zetten. Als je dan bij een gelegenheid de eyeliner sterker wilt aanzetten kan dat alsnog!

 

Krijg je opgezwollen ogen na de behandeling?

De ogen kunnen in sommige gevallen dik worden. Maar gelukkig niet altijd.

Het betreft dan meestal het bovenooglid. Indien je de huid koelt zal de zwelling snel afnemen.

 

Ik draag lenzen, kan ik mijn lenzen na de behandeling weer meteen in doen?

Ja. Indien je ook een bril hebt is dit prettiger. Maar het is geen probleem om je lenzen na een eyeliner behandeling weer in te doen.

 

Kan ik de volgende dag weer oog make-up op?

De huid die behandeld is mag nog niet opgemaakt worden. Je mag wel wat oogschaduw op doen, maar eindig iets boven de eyeliner en ‘s avonds haal je dan voorzichtig de oogschaduw weg, zonder de behandelde huid van de eyeliner aan te raken.

Na de afstoot van het pigment, na 4-7 dagen kun je je weer opmaken zoals je gewend bent gebruik wel altijd schone materialen.

 

Tranende ogen is dit erg voor de behandeling?

De tranen spoelen het oog schoon en houden het ook vochtig, wat alleen maar goed is. De PMU specialist kan er meer werk aan hebben, maar het is niet nadelig voor de behandeling.

 

Kom je niet in mijn ogen als ik ga trillen met mijn oog?

Als het oog gaat trillen, is dat voor de klant niet tegen te houden,  dit gaat automatisch. Het is aan de permanent make-up specialist om de huid goed te spannen. Het trillen wordt dan minder. Jij voelt het trillen trouwens veel meer dan de PMU specialist je hoeft niet bang te zijn dat de naald je oog raakt.

 

Als man een klein accent tussen de wimpers zonder dat het opvalt kan dat?

Jazeker! Een lijntje tussen de wimpers, opgebouwd uit losse stippeltjes geeft een heel natuurlijk effect. Kies een koele bruin tint. Een doorgetrokken lijntje is af te raden, dit zal een opgemaakt effect geven.

 

Binnenkort een ooglid laten liften en permanent make-up laten aanbrengen wat kan je het beste eerst doen?

Als je de ogen wilt laten liften is het verstandig dit eerste doen. Als de huid geheeld is, kun je de permanent make-up laten aanbrengen. De eyeliner kan nu aan je ogen worden aangepast.

Als je al een lijntje op het onderooglid hebt en je gaat je huid onder je ogen liften, kan het zijn dat er een deel van het lijntje hiermee weggehaald wordt. Als de huid weer volledig is genezen kun je het lijntje opnieuw laten plaatsen.

Na de behandeling heb ik mijn werk gedaan en is het nu jouw beurt

Nazorg is erg belangrijk voor het kleur behoud!

  • De eerste 2 dagen niks smeren
  • Dag 3 mag je de PMU insmeren met vaseline
  • Hou je permanente make-up de eerste week droog
  • Krab niet aan je korstjes
  • Vermijd de zon
  • Geen sauna, zwemmen, stoffig werk of sporten de eerste week.

Intakegesprek, wensen en advies

De behandeling start altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijg je een formulier dat ingevuld dient te worden en kun je je wensen bespreekbaar maken. Vervolgens wordt er eerlijk advies gegeven en kan een afspraak ingepland worden voor de behandeling. Of de eerste behandeling na intake plaatsvinden net wat je wenst.

Veilige PMU behandeling

De PMU behandelingen bij Schoonheidssalon Marjolein worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanent make up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiëne-richtlijnen opgesteld, en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren eens per drie jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen.

GGD vergunning

Uiteraard zijn wij goedgekeurd door de GGD.

Vergunningnummer: VG-5548

 

Wij helpen jou de beste versie van jezelf te worden.

Op basis van een uitgebreide huid- en gezondheid analyse wordt een behandelplan opgesteld.

 

Bij Schoonheidssalon Marjolein ben je dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Heb je nog vragen over de behandeling of wil je graag een afspraak met ons inplannen voor een eerste adviesgesprek?

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen

we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.