Rosacea

Wij richten ons op huidverbetering en zijn onder andere gespecialiseerd in Rosacea.
Wij verzorgen graag een gratis huidanalyse voor je. Weet dat 70% van huidverbetering komt door dagelijks thuis de juiste producten passend bij je huidconditie te gebruiken.

rosacea huidverzorging


Regelmatig geadviseerd bij rosacea voor thuis:

PUURR bij Rosacea 

Expert Vitamin Cleansing Oil 200 ml

Expert Vitamin Cleansing Oil 200 ml

Een Plantaardige reinigingsolie met o.a Vitamine C, E en Aloë Vera. Bevat geen parfum!

Organic Balance Exfoliant Lotion 200 ml

Organic Balance Exfoliant Lotion 200 ml

Een exfoliant lotion die we na de reiniging kunnen toepassen. Wat lotion op een watje en u peelt uw huid! Laat het indrogen en breng vervolgens de dag/nachtverzorging aan.

Onze Organic Balance Exfoliant lotion bestaat voornamelijk uit Tamarinde. Bevat geen alcohol of parfum. De natuurlijke peeling voor uw huid. PH ± 3.5

Bio Rozen Hydrolaat 200 ml

Bio Rozen Hydrolaat 200 ml

100% biologisch rozenwater van de Bulgaarse roos (rosa damascena). Dit heerlijke rozenwater is zeer veelzijdig inzetbaar.
Verzacht de meest gevoelige huid, werkt vochtregulerend, stimuleerd de celvernieuwing. En de geur is fantastisch.
Kan ook gebruikt worden om de oog make-up te verwijderen (geen waterproof).
Tip: Spray regelmatig over het gelaat voor heerlijke verfrissing!

Care Calming Calming Scrub 50 ml

Care Calming Calming Scrub 50 ml

Bevat fijne organische scrubkorreltjes voor milde verwijdering van dode huidcellen. Aloë Vera kalmeert en hydrateert de huid. Groene thee is een krachtige antioxidant. PH ± 5.8
Vaak denkt men bij een gevoelige droge huid, doe maar geen scrub. Maar juist een gevoelige drogere huid heeft het nodig om de hoornlaag dun te houden zodat voeding ook daar kan komen waar het nodig is. Met deze milde scrub kan dat.

Care Calming Mask 50 ml

Care Calming Mask 50 ml

Een kalmerend en hydraterend masker voor de geprikkelde huid.
Biedt verlichting bij een rode en gevoelige huid.
Squalane draagt bij in het behoud van een gezonde huidbarrière.
Dit crème masker is ook geschikt om mee te masseren!

Care Calming Serum 30 ml

Care Calming (Eye) Serum 30 ml

Het Calming Serum bevat het krachtige dadelzaadextract en Piperonyl glucoside die ondersteunen in het verminderen en verzachten van roodheden. De Pro-Vitamin B5 en Vitamine E dragen bij aan het kalmeren en herstellen van de huid. Tevens heeft dit serum een positief effect op donkere kringen onder de ogen. Test bewijzen na 28 dagen gebruik al een vermindering van de roodheid in de huid. En een verlichting van donkere kringen onder de ogen.

Expert Fading Crème 50 ml

Expert Fading Crème 50 ml

Een rijke volle crème voor de ouderwordende huid. Vertraagd de tekenen van het ouder worden.
Door toevoeging van unieke werkstoffen verzacht het de gelaatstrekken.
Test bewezen dat na twee weken gebruik de rimpels en huidreliëf vele malen verfijnder was.
Rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon maar we kunnen ze wel degelijk zachter maken en vertragen in het het ontstaan ervan.
Voor dag en/of nacht te gebruiken. Verrijkt met oa. Acetyl hexapeptide-8 ( de anti-rimpel peptide) Sheabutter, Aloë Vera, Calendula en Vitamine C en E.

Intense Repair complex serum

Intense Repair complex serum

1-2 x per week bij Rosacea huid 

Dit serum is verbeterd in de structuur!
Op basis van:

 • BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL (koolzaadolie)
  Dit is een niet-geurende olie die verzachtende en potentiële antioxiderende eigenschappen heeft voor de huid.
  Het is een rijke bron van omega-3 en omega-6 vetzuren.
 • Vitamine C 20%
 • Vitamine E
 • Acetyl-hexapeptide-8
 • Mango, Papaya, groene thee extract
 • Glycolic acid (Glycolzuur maximaal 2 x per week niet dagelijks voor Rosacea huid) laag percentage om de penetratie van de werkstoffen te bevorderen
 • Mango-papaya extract

Voor de probleemhuid: Rosacea, Acné, Eczeem* en Hyperpigmentatie*
*beloof geen wonderen! Bij vele is er al een mooi resultaat behaald!
Preventief voor een gezonde mooie huid!
I.p.v. Nacht Ritueel. Meer intensiviteit als je de olie niet prettig vindt, dit complex serum kan onder de crème! Niet samen gebruiken met retinol.
Tip! Bij voorkeur als ochtend serum gebruiken en de Anti age complex serum voor de nacht.

Intense Facial Oil met Vitamine C 20 ml

Intense Facial Oil met Vitamine C 20 ml

Ik zou het bijna een wonderolie willen noemen.

Meestal komt eczeem van binnenuit maar ik heb al heel wat reacties ontvangen dat deze verdwenen zijn na gebruik van deze unieke anti-verouderingsolie. Een combi van Abrikozenpit olie (topper tegen huidveroudering) en de unieke combinatie van Vitamine C en E met een heerlijke sinaasappelgeur! 20 ml.

 • Abrikozenpitolie: vocht vasthoudend, versterkt weefsel, huid verzachtend en verfrissend, antibacterieel en verzachtend.
  Geschikt voor: Alle huidtypen, maar vooral voor de rijpere huid, gevoelige en droge huid, gemengde huid, beschadigd en/of gebarsten huid, schrale huid.
 • Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Verder kan vitamine C acne en pigmentvlekken verminderen en werkt het bij rosacea. Bij klinisch onderzoek bleek de huid van proefpersonen na (langdurig gebruik) egaler en steviger te zijn. Daar komt nog eens bij dat vitamine C een antioxidant is en UV-schade kan beperken. Vitamine C werkt het beste in combinatie met bepaalde anti-oxidanten. De combinatie van Vitamine C (ascorbic acid) en Vitamine E (tocopherol) vormt een gouden duo. We hebben ook een serum met maar liefs 20% vitamine C zie de Intense repair Complex serum!

Let wel! Vitamine C is vluchtig en zeer gevoelig. Daarom dient het altijd licht- en luchtdicht verpakt te worden en doet pas echt zijn werk op de huid als het minimaal 4% aanwezig is in een product.
PUURR Intense Facial oil bevat 5% Vit. C en is licht- en luchtdicht verpakt. Let erop dat u na gebruik altijd het dopje er weer op doet!

Expert Protection Day Crème 50 ml

Expert Protection Day Crème 50 ml

Een vochtvasthoudende, voedende antirimpel créme die beschermt tegen vrije radicalen en Uv-straling (maximale bescherming spf 30 en hoger; zonder nanodeeltjes*).
Een doeltreffende anti-aging van de huid. Bevat 20% Zinc oxide waardoor deze wat witter kan uitslaan. (en dat is eigenlijk de beste bescherming).
Als u de créme mengt met wat PUURR LooK minerale foundation poeder heeft u de perfect camouflage op een 100% natuurlijke basis. Die beschermt maar de huid niet verstikt.
Bevat o.a. Zinc oxide, Ibr-tclc. Acetyl hexapeptide-8, Squalane, Groene thee extract Vitamine C en E.

Look foundation

Look foundation

100% Natuurlijke make-up. Geschikt voor de gevoelige huid. Werkt anti-septisch dus ook geschikt voor de onzuivere huid. Het verstikt de huid niet, de huid blijft ademen. Verzacht en verzorgt! SPF 15

 

Orthica bij Rosacea