Orthica

Orthica shop

Orthica is uitgegroeid tot hét Nederlandse kwaliteitsmerk voedingssupplementen.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Orthica kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van de laatste wetenschappelijke studies en inzichten. In onze salon zijn deze producten vaak onderdeel van het behandelplan.  Orhica bestel je gemakkelijk hier.

Orthica Speciale formules

Orthica heeft in het assortiment een aantal speciale formules opgenomen. Deze complexe preparaten bevatten een combinatie van ingrediënten die ondersteuning kunnen bieden in specifieke omstandigheden. Denk aan het ondersteunen van het energieniveau bij moeheid, of het behoud van een goede weerstand. Voor deze speciale formules geldt dat we gebruikmaken van pure en veilige ingrediënten. De supplementen zijn uiteraard vrij van synthetische kleur- en smaakstoffen.

 

Voordat je een bestelling doet raden wij aan om even contact op te nemen voor advies.

Orthica Aminozuren

Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten. Een van de bestanddelen waaruit alle levende wezens zijn opgebouwd, is eiwit. Orthica heeft verschillende supplementen met aminozuren in het assortiment, waaronder lysine, glutamine, tryptofaan en tyrosine. Ook voor de aminozuren van Orthica geldt dat deze worden ontwikkeld naar de laatste wetenschappelijke inzichten. Uiteraard voldoen onze supplementen aan de strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen die Orthica aan al zijn producten stelt.

Orthica Antioxidanten

Antioxidanten zijn stoffen die helpen om gezonde cellen en weefsels in het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Orthica biedt verschillende antioxidanten supplementen aan, zoals Alfra-liponzuur, Co-Enzym Q10 en OPC op basis van druivenpitextract.

Orthica Multi's

Een multivitamine of multi is een voedingssupplement waarin alle essentiële voedingsstoffen zijn verwerkt. Een multi bestaat voornamelijk uit vitamines en mineralen. Maar er zijn ook multi’s waaraan enzymen, aminozuren, kruiden of andere voedingsstoffen zijn toegevoegd. De multivitaminen-mineralensupplementen behoren tot de basissuppletie. Hiermee worden voedingssupplementen bedoeld die je dagelijks inneemt als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding.